CHALLENGE MASTRONARDI 2021

od | Zář 3, 2021 | Sportovní akce, Uncategorized | 0 komentářů

Charakteristika: Mezinárodní turnaj železničářů v malé kopané Challenge Mastronardi 2021

Místo konání:      Benešov u Prahy, TJ Slavoj Čerčany

Datum akce:       3. – 5. 9. 2021

Organizace a program:

Tradiční fotbalový turnaj, který je možné označit za neoficiální Mistrovství Evropy železničářů v malé kopané, se uskuteční v září roku 2021 v České republice.

Na turnaji se představí 7 týmů z evropských zemí, celkem cca 100 účastníků. Vedle železničářů České republiky, budou své země a železniční společnosti reprezentovat týmy z Belgie, Francie, Rakouska, Slovenska a Švýcarska. Týmy BSP, Itálie a Eurostar z Anglie se kvůli pandemickým opatřením nezúčastní.

Příjezd většiny zástupců je plánován na pátek v poledních hodinách, kdy bude připravena organizační schůzka delegátů týmů v prostorách hotelu a poté bude pokračovat inspekcí turnajového stadionu. Pořadatel zajistí odpovídající podmínky pro konání těchto schůzek, které kromě aktuálního vyladění sportovní akce nabídnou prostor i pro obchodní jednání v atmosféře regionálních kulturních tradic.

Hlavním hracím dnem je sobota, kdy proběhne celý soutěžní program turnaje. Po oficiálním vyhlášení vítězů bude následovat galavečer v duchu místních tradic.